Fürdődézsa élmény

Még több fürdődézsa élmény

Egy korábbi írásban beszámoltam, hogy milyen hasznos a sós vizes fürdődézsa használata, most, közkívánatra folytatom az időközben feltett kérdésekre a válaszadást.

Egy család számára a 6 személyes méret az ideális, ebben komfortosan négyen lehet egyszerre lenni, a nyári nap ereje, folyamatosan melegen tartja a vizet, más évszakban rá kell segíteni egy kis tűzzel.

Minimálisan 1.000 liter vízbe 60 kg kősót kell tenni, ez gyógyhatás, algásodás megelőzés szempontból a szükséges mennyiség, több az lehet, kevesebb nem. Az üllőrész alá, ha beteszünk két-három darab 25 kg-os kősót az folyamatosan oldódik és fenntartja a kívánt töménységet. A víz színe egyre sötétebb lesz, de így is elég évente, akár kétévente lecserélni, ha csak a család használja.

A bőrünk, ízületeink, csontjaink és nem utolsó sorban lelkünk is meghálálja a rendszeres fürdőzést. Ezt a vizet nem kell forgatni, klórozni, gyakran cserélni, ezzel a módszerrel hazavisszük a tengervizet és otthon élvezhetjük a wellness jótékony hatását.

A parajdi só gyógyító hatása

Hörghurut, homloküreg-gyulladás 89%
Akut mandulagyulladás 89%
Psoriasis (pikkelysömör) 88%
Bőrgombák, fertőzések 83%
Általános ízületi reuma 85%
Csonttörés, ízületi kötőszövet-gyulladás 78%
Hátsó nyaki és háti spondylosis 79%
Akut méh, petefészek gyulladás 77%
Idegfájdalom ideggyulladás, enyhe bénulás 64%
Keresztcsont discopathia 67%
Gerinc csontritkulás 45%

Az eredmények a Parajdi Sóbányában végzett 20 éves, 20.000 beteg állapotát végigkísérő vizsgálat alapján kerültek megállapításra.