Szállítási információk

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

Szállítási idő

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. A webáruházban szereplő termékek általában vannak raktáron, ebben az esetben a szállítási határidő 1-5 munkanap. Az esetleges készlethiány esetén ez a határidő hosszabb lehet. A megrendelt termék(ek) a választott szállítási és fizetési módtól függően jutnak el hozzád.

További információ a házhoz szállítással kapcsolatban

Webáruházunkban leadott megrendelések házhoz történő kiszállítása esetén kérjük, hogy a futártól történő átvételkor alaposan nézd át a csomagodat, és feltételezhető sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és a csomagot ne vedd át ilyen esetben! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kiszállítási módok, információk

Sófutár

Személyes átvétel

Sófutár:

A megrendelt csomagodat a GLS, vagy Trans-Sped futárszolgálat segítségével juttatjuk el hozzád. A kiszállítási díj a megrendelt termék(ek) csomagolás utáni összsúlyától függ. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, amelynek mértéke 27%, Magyar Forintban értendők. A szállítási díjat a csomag súlya határozza meg 0-4kg-ig 2500 Ft, 4-60kg-ig 3500 Ft!

Csomagok átvételével kapcsolatos információk

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a termékeket, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni a futár részére! Át nem vett, nem keresett, visszaküldött csomagok esetében a ki- , és visszaszállítási díj a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten végrehajtani! Kérjük, hogy minden esetben alaposan vizsgálják át a csomagot a futártól történő átvételkor. Amennyiben olyan sérülést észlelnek, amely feltehetően a termék károsodását is okozhatta, kérjük, NE vegyék át a csomagot, és kérjék a futártól jegyzőkönyv helyszínen történő felvételét!

Termékek visszaküldése:

A csomag visszaküldése esetén a szállítási költség a vásárlót terheli. A visszaküldéssel egyidejűleg kérjük, egy kísérő e-mail-ben tudassák velünk a visszaküldés okát. A csomag raktárunkba történő visszaérkezését követően, az Ön által csomagért kifizetett összeg visszautalásának maximális határideje részünkről: 3 hét. Hibás vagy sérült termék esetén: A visszaküldés után, melynek költsége a Vásárlót terheli, vagy visszatérítjük a termék árát vagy új terméket küldünk helyette, melyet egy közös megegyezés alapján hajtunk végre. Ha az utánvét díjának megfizetése mellett dönt, abban az esetben részünkről a maximális visszautalási idő 3 hét.


Fizetési módok Webáruházunkban az alábbi fizetési módokat veheti igénybe, melyekkel kényelmesen, gyorsan és biztonságosan fizethet otthonról: 

Futárnál utánvéttel  Bankkártyás fizetés A számlát minden esetben papír alapon megtalálja csomagjában, de előreutalás esetén email-ben is elküldjük, ami alapján könnyedén rendezheti megrendelésének a vételárát!